Toptimalisatie
SEO Diensten
PR Diensten
  • PR abonnement
  • Nieuwsbrief module A
  • Nieuwsbrief module B
  • Traditioneel adverteren
  • Campagne brainstormsessie
Top Website - T optimalisatie - Zoekmachine optimalisatie - SEO - Google
7716
page-template-default,page,page-id-7716,page-child,parent-pageid-7414,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Top Website

Top Website Pakket

Jouw bedrijf hoeft ook voor dit pakket niet groot te zijn. Wel jouw ambitie! Een goede website is essentieel voor jouw type business. Wellicht werk je met een eigen voorraadsysteem of andere logistieke software. Of heb je een leverancier met producten die je automatisch door wil plaatsen. Ook wil je veel blogs gaan publiceren. Bij dit pakket krijg jij een persoonlijk contactpersoon die altijd voor jou te bereiken is en jouw vragen beantwoord.

Is een professionele websie essentieel voor jullie organisatie? Dan is dit pakket voor jullie bedrijf een perfecte oplossing! Een zeer flexibel en eenvoudig zelf te beheren website. Geschikt voor weergave op alle schermformaten. Van mega TV-scherm tot smartphone. Voor extra resultaat uit zoekmachine vindbaarheid raden we je aan deze website te combineren met een van onze SEO pakketten. Onderaan deze pagina hebben wij deze weergegeven.

Is jouw domeinnaam nog vrij?

[wpdomainchecker width=”300″ button=”Check!”]

TOP website nieuwe webshop

Een moderne responsive website die je eenvoudig zelf kan beheren? Met enkele professionele toepassingen, tegen een betaalbaar tarief? Voor een professionele website is dit een ideaal pakket.

Tarief

€ 1699,- per jaar

Overtuigd?

Aanvragen
COMBINEREN MAG

Combinaties voor nog meer resultaat

Maximale service en persoonlijke aandacht is wat jij krijgt met ons Top Website Pakket. Hiermee heb je een ultieme website online. Maar als je qua omzet erg afhankelijk bent van online aanvragen via de website, dan adviseren wij dit pakket uit te breiden met een van onze SEO-pakketten. Hieronder staan deze aanvullende diensten vermeld:

Top Website + Basis SEO pakket vindbare website

Met minimale inspanning een goed resultaat behalen, dat klinkt goed. Met deze combinatie maak je slim gebruik van twee prima pakketten. Een gebruiksvriendelijke website die scoort in de zoekmachines.

€ 341,- per maand

Top Website + Extra SEO pakket vindbare website

Hetzelfde, maar dan met meer persoonlijke begeleiding van onze specialisten. Door zo af en toe ook uitleg te krijgen tijdens een fysieke afspraak krijg je meer inzicht in de resultaten.

€ 441,- per maand

Top Website + Premiun SEO pakket vindbare website

Wil jij maximaal resultaat uit jouw nieuwe website en meer persoonlijke begeleiding en advies van onze adviseurs? Dan is dit pakket een absolute topper! Hiermee haal jij letterlijk de creativiteit in huis.

€ 541,- per maand