Toptimalisatie
SEO Diensten
PR Diensten
  • PR abonnement
  • Nieuwsbrief module A
  • Nieuwsbrief module B
  • Traditioneel adverteren
  • Campagne brainstormsessie
Extra Website - T optimalisatie - Zoekmachine optimalisatie - SEO - Google
7714
page-template-default,page,page-id-7714,page-child,parent-pageid-7414,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Extra Website

Extra Website Pakket

Je bedrijf is niet per definitie groot, maar je hebt bijvoorbeeld wel een aantal mensen in vaste dienst. Uiteraard heb je al een website, maar het rendement valt je tegen. Er zouden meer aanvragen uit voort moeten komen. Jouw website moet een professionele en zakelijke indruk achterlaten. Ook is het de bedoeling dat de nieuwe website goed vindbaar is in Google en dat er meer offerte-aanvragen gedaan worden.

Ben jij een ambitieuze ondernemer en op zoek naar een betaalbare website? Dan is dit pakket voor jou op het lijf geschreven! Een zeer flexibel en eenvoudig zelf te beheren website. Geschikt voor weergave op alle schermformaten. Van mega TV-scherm tot smartphone. Mocht jouw bedrijf groeien, dan kan je (als het al nodig is) makkelijk opschalen naar ons Top Website pakket. Voor extra resultaat uit zoekmachine vindbaarheid raden we je aan deze website te combineren met een van onze SEO pakketten. Onderaan deze pagina hebben wij deze weergegeven.

Is jouw domeinnaam nog vrij?

[wpdomainchecker width=”300″ button=”Check!”]

Extra Website pakket professionele website

Een moderne responsive website die je eenvoudig zelf kan beheren? Met enkele professionele toepassingen, tegen een betaalbaar tarief? Voor een professionele website is dit een ideaal pakket.

Tarief

€ 899,- per jaar

Overtuigd?

Aanvragen

Groter bedrijf?

Alle website pakketten
COMBINEREN MAG

Combinaties voor nog meer resultaat

De basis voor jouw online presentatie is met dit Basic Website Pakket gelegd. Hiermee heb je een prima website online. Maar als je qua omzet erg afhankelijk bent van online aanvragen via de website, dan adviseren wij dit pakket uit te breiden met een van onze SEO-pakketten. Hieronder staan deze aanvullende diensten vermeld:

Extra Website + Basis SEO pakket vindbare website

Met minimale inspanning een goed resultaat behalen, dat klinkt goed. Met deze combinatie maak je slim gebruik van twee prima pakketten. Een gebruiksvriendelijke website die scoort in de zoekmachines.

€ 274,- per maand

Extra Website + Extra SEO pakket vindbare website

Hetzelfde, maar dan met meer persoonlijke begeleiding van onze specialisten. Door zo af en toe ook uitleg te krijgen tijdens een fysieke afspraak krijg je meer inzicht in de resultaten.

€ 374,- per maand

Extra Website + Premium SEO pakket vindbare website

Wil jij maximaal resultaat uit jouw nieuwe website en meer persoonlijke begeleiding en advies van onze adviseurs? Dan is dit pakket een absolute topper! Hiermee haal jij letterlijk de creativiteit in huis.

€ 474,- per maand