Toptimalisatie
SEO Diensten
PR Diensten
  • PR abonnement
  • Nieuwsbrief module A
  • Nieuwsbrief module B
  • Traditioneel adverteren
  • Campagne brainstormsessie
Basic Website - T optimalisatie - Zoekmachine optimalisatie - SEO - Google
7598
page-template-default,page,page-id-7598,page-child,parent-pageid-7414,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Basic Website

Basic Website Pakket

Ook voor kleine bedrijven of startende ondernemers is een website natuurlijk belangrijk. Dit basis pakket biedt jonge bedrijven tegen een kleine investering toch online zichtbaarheid met een vindbare website.

Ben je een jonge en startende ondernemer en op zoek naar een betaalbare website? Dan is dit voor jou op het lijf geschreven! Een zeer flexibel en eenvoudig zelf te beheren website. Geschikt voor weergave op alle schermformaten. Van mega TV-scherm tot smartphone. In hip vakjargon heet dat een Responsive Website. Mocht jouw bedrijf groeien, dan kan je (als het al nodig is) makkelijk opschalen naar ons Website Extra pakket. Voor extra resultaat uit zoekmachine vindbaarheid raden we je aan deze website te combineren met een van ons SEO pakketten. Onderaan deze pagina hebben wij deze weergegeven.

Is jouw domeinnaam nog vrij?

[wpdomainchecker width=”300″ button=”Check!”]

Basic Website pakket snel een website

Een moderne responsive website die je eenvoudig zelf kan beheren? Zonder al teveel poespas, tegen een betaalbaar tarief? Voor een nieuwe website is dit een prima start.

Tarief

€ 499,- per jaar

Overtuigd?

Aanvragen

Groter bedrijf?

Alle website pakketten
COMBINEREN MAG

Combinaties met SEO voor nog meer resultaat

De basis voor jouw online presentatie is met dit Basic Website Pakket gelegd. Hiermee heb je een prima website online. Maar als je qua omzet erg afhankelijk bent van online aanvragen via de website, dan adviseren wij dit pakket uit te breiden met een van onze SEO-pakketten. Hieronder staan deze aanvullende diensten vermeld:

Basic Website + Basis SEO pakket vindbare website

Met minimale inspanning een goed resultaat behalen, dat klinkt goed. Met deze combinatie maak je slim gebruik van twee prima pakketten. Een gebruiksvriendelijke website die scoort in de zoekmachines.

€ 190,- per maand

Basic Website + Extra SEO pakket vindbare website

Hetzelfde, maar dan met meer persoonlijke begeleiding van onze specialisten. Door zo af en toe ook uitleg te krijgen tijdens een fysieke afspraak krijg je meer inzicht in de resultaten.

€ 224,- per maand

Basic Website + Premium SEO pakket vindbare website

Wil jij maximaal resultaat uit jouw nieuwe website en meer persoonlijke begeleiding en advies van onze adviseurs? Dan is dit pakket een absolute topper! Hiermee haal jij letterlijk de creativiteit in huis.

€ 290,- per maand