Toptimalisatie
SEO Diensten
PR Diensten
  • PR abonnement
  • Nieuwsbrief module A
  • Nieuwsbrief module B
  • Traditioneel adverteren
  • Campagne brainstormsessie
Website pakketten - T optimalisatie - Zoekmachine optimalisatie - SEO - Google
7414
page-template-default,page,page-id-7414,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Website pakketten

Eenvoudig een nieuwe website

Op zoek naar een betaalbare website die wél voor je werkt? Een nieuwe website die meer aanvragen of opdrachten oplevert? Kies dan een van onze onderstaande website pakketten. Van ZZP-er en Startup tot klein MKB bedrijf of serieuze webshop, met het geschikte pakket voor jouw bedrijf realiseren wij een vindbare website die meer omzet voor je maakt. Wie wil dat nu niet? Voor branchespecifieke websites hebben wij speciale oplossingen. Doordat wij voor opdrachtgevers uit iedere sector wel eens een website hebben ontwikkeld, weten wij wat noodzakelijk is voor een type bedrijf en welke systemen hiervoor nodig zijn.

Standaard zijn alle websites die wij aanbieden geschikt voor weergave op diverse schermformaten. Dat is belangrijk omdat meer mensen websites bezoeken op een smartphone dan op een beeldscherm. Ook beoordeelt Google websites hoger die hier rekening mee houden.

Vindbare website in Google
Basic Website pakket snel een website

Ben je een jonge en startende ondernemer en op zoek naar een betaalbare website? Dan is dit voor jou op het lijf geschreven! Een zeer flexibel en eenvoudig zelf te beheren website. Geschikt voor weergave op alle schermformaten. Van mega TV-scherm tot smartphone. In hip vakjargon heet dat een Responsive Website. Mocht jouw bedrijf groeien, dan kan je (als het al nodig is) makkelijk opschalen naar ons Website Extra pakket.

Extra Website pakket professionele website

Je bedrijf is niet groot, maar je hebt een aantal mensen in vaste dienst. Uiteraard heb je al een website, maar het rendement valt je tegen. Er zouden meer aanvragen uit voort moeten komen. Jouw website moet een professionele en zakelijke indruk achterlaten. Het is ook de bedoeling dat de nieuwe website goed vindbaar is met Google en dat er offerte-aanvragen gedaan worden.

TOP website nieuwe webshop

Jouw bedrijf hoeft ook voor dit pakket niet groot te zijn. Wel jouw ambitie! Een goede website is essentieel voor jouw type business. Wellicht werk je met een eigen voorraadsysteem of andere logistieke software. Of heb je een leverancier met producten die je automatisch door wil plaatsen. Ook wil je veel blogs gaan publiceren. Bij dit pakket krijg jij een persoonlijk contactpersoon die altijd voor jou te bereiken is en jouw vragen beantwoord.

BRANCHE-SPECIFIEKE WEBSITES OF SPECIALS
Autodealer website automotive

Je hebt een autobedrijf en wil representatief voor de dag komen op internet. Je ziet liever auto’s op de weg dan in jouw showroom. De occasions moeten goed gepresenteerd worden en via de website moeten veel aanvragen voor een proefrit binnen komen. Het liefst koppel je jouw voorraadsysteem automatisch door naar de website. Met dit pakket met een automotive website kan het allemaal.

vindbare Webshop online winkel

Heb jij een te gek idee voor een product dat je online wil gaan verkopen? Of heb je een traditionele winkel en wil je dat de bestellingen uit heel Nederland gedaan kunnen worden? Of zelfs uit het buitenland? Dit pakket biedt een goed vindbare webshop voor ambitieuze webshop-eigenaren.

Website uitzendbranche werving en selectie

Speciaal voor bedrijven in de uitzendbranche is dit pakket ontwikkeld. Het biedt een flexibel platform voor recruiters om de meest actuele functies op de website te publiceren. Werkt u met een bestaande softwareleverancier voor het beheer van alle kandidaten en openstaande vacatures? In veel gevallen kunnen wij een koppeling met het systeem realiseren, waardoor uw website automatisch gevoed wordt.

Website makelaardij makelaar vastgoed

Dit pakket is speciaal gericht op een nieuwe website voor makelaarskantoren. Voor zowel de makelaar in woningen als bedrijfshuisvesting is dit een uitermate geschikte oplossing, waarbij er een website wordt gecreëerd die veel bezoekers trekt. Technische oplossingen bestaan uit een koppeling met software van het online aanbod.

Website restaurant horeca

Op zoek naar creatieve ideeën om klanten aan jouw zaak te binden? Dit pakket is speciaal gericht op een nieuwe website voor horecabedrijven. Heeft u een restaurant of broodjeszaak, kroeg, terras of discotheek? Met dit pakket zorg je ervoor dat reserveringen toenemen en stoelen gevuld raken. Voor catering hebben wij een speciale module met rooster voor bezorgingen.

Reisbureau website recreatie

Bent u een zelfstandig reisagent of heeft u een reisbureau? Misschien heeft u zelf een faciliteit of accommodatie waar mensen terecht kunnen? Bijvoorbeeld een hotel of camping? Wij ondersteunen meerdere opdrachtgevers die werken in de recreatie met het realiseren van extra boekingen. Met dit pakket zorg je ervoor dat reserveringen toenemen.