Toptimalisatie
SEO Diensten
PR Diensten
  • PR abonnement
  • Nieuwsbrief module A
  • Nieuwsbrief module B
  • Traditioneel adverteren
  • Campagne brainstormsessie
SEO QuickScan | T optimalisatie - Website Beoordeling Vindbaarheid Scan
7574
page-template-default,page,page-id-7574,page-child,parent-pageid-7450,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

SEO QuickScan

SEO QuickScan

Onze QuickScan Zoekmachine Optimalisatie is een essentiële tool voor bedrijven die willen weten wat de status is voor de vindbaarheid van hun website. Voor ondernemers die meer inzicht willen hebben in de SEO potentie van hun website.
Heb jij net een nieuwe website laten ontwikkelen en staat deze online? En wil je weten hoe jouw website beter zou kunnen scoren in Google? Laat dan jouw website beoordelen en taxeren met de SEO QuickScan van Toptimalisatie.

€ 149,-

Direct bestellen

Website wordt beoordeeld op 80 punten

Zoektermen analyse

Rapport per e-mail

Telefonische onderbouwing (optioneel)

Quickscan SEO website beoordeling

Voor alle type bedrijven die meer inzicht willen hebben in de potentie van de website. Deze QuickScan is met name geschikt voor bedrijven die meer van hun website verwachten of net een nieuwe website hebben.

Steeds meer mensen gebruiken een zoekmachine om iets te vinden op internet. Alle informatie ligt voor het oprapen en het was nog nooit zo gemakkelijk om prijzen te vergelijken. Het is dus essentieel dat de website van jouw bedrijf goed vindbaar is. Met de specialisten van Toptimalisatie komt een positie op de eerste pagina van Google voor jouw website binnen handbereik. En mocht het ons niet lukken, kunnen we altijd nog kijken naar een betaalde oplossing.

OVERIGE SEO-PAKKETTEN
SEO pakket basis zoekmachine optimalisatie

Dit Basis SEO-pakket is voor heel veel kleine bedrijven een prima dienst. Anders dan de naam doet vermoeden is dit een divers en compleet pakket met diensten, waarbij met onze SEO-Quickscan uw website wordt getaxeerd door onze specialisten en de belangrijkste zoektermen inzake uw product of dienst worden onderzocht. Ook kijken wij met professionele tools naar de online activiteiten van uw concurrentie en passen de SEO-strategie daarop aan.

SEO pakket vindbare site meer omzet

Ons Extra SEO-pakket biedt meer. Binnen dit pakket steken wij nog meer van onze tijd in het persoonlijke contact en een vindbare website voor uw bedrijf ten opzichte van het Basis SEO-pakket. Kortom u ontvangt meer persoonlijke aandacht van onze specialisten. Om meer rendement uit uw website te halen wordt uw website eerst getaxeerd met onze SEO quickscan. Onze specialisten analyseren uw website op een aantal cruciale punten.

Meer omzet via de website Premium SEO

Voor middelgrote MKB bedrijven die meer aanvragen willen is dit ons beste pakket waarbij regelmatig actief naar de activiteit op uw website wordt gekeken. Naast dat er meer bezoeken op uw website gerealiseerd wordt, ontvangt u ook tips hoe deze tot meer aanvragen of aankopen te krijgen. Dit pakket is met name geschikt voor eigenaren van een webshop. Binnen dit pakket steken wij het maximale van onze tijd in support bij een vindbare website voor uw bedrijf.