Toptimalisatie
SEO Diensten
PR Diensten
  • PR abonnement
  • Nieuwsbrief module A
  • Nieuwsbrief module B
  • Traditioneel adverteren
  • Campagne brainstormsessie
Basis SEO Pakket | T optimalisatie Zoekmachine Optimalisatie Scan Site
7452
page-template-default,page,page-id-7452,page-child,parent-pageid-7450,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
 

Basis SEO-pakket

Basis SEO-pakket

Dit Basis SEO-pakket is voor de meeste kleine bedrijven een prima dienst. Anders dan de naam doet vermoeden is dit een divers en compleet pakket met diensten, waarbij uw website wordt getaxeerd door onze specialisten en de belangrijkste zoektermen inzake uw product of dienst worden onderzocht. Ook kijken wij met professionele tools naar de online activiteiten van uw concurrentie en passen de SEO-strategie daarop aan.

€ 199,- p.m.

Direct bestellen

Uw website wordt geoptimaliseerd

Online concurrentie onderzoek

Zoektermen analyse

Per kwartaal telefonisch verslag

Per maand verslag per e-mail

Per half jaar fysieke afspraak (optioneel)

SEO pakket basis zoekmachine optimalisatie

Voor kleine bedrijven die meer aanvragen willen is dit een prima pakket waarbij actief naar de activiteit op uw website wordt gekeken. Naast dat er meer bezoeken op uw website wordt gerealiseerd, ontvangt u ook tips hoe deze tot meer aanvragen of aankopen te krijgen.

Steeds meer mensen gebruiken een zoekmachine om iets te vinden op internet. Alle informatie ligt voor het oprapen en het was nog nooit zo gemakkelijk om prijzen te vergelijken. Het is dus essentieel dat de website van jouw bedrijf goed vindbaar is. Met de specialisten van Toptimalisatie komt een positie op de eerste pagina van Google voor jouw website binnen handbereik. En mocht het ons niet lukken, kunnen we altijd nog kijken naar een betaalde oplossing.

ONZE OVERIGE SEO PAKKETTEN
SEO pakket vindbare site meer omzet

Ons Extra SEO-pakket biedt meer. Binnen dit pakket steken wij nog meer van onze tijd in het persoonlijke contact en een vindbare website voor uw bedrijf ten opzichte van het Basis SEO-pakket. Kortom u ontvangt meer persoonlijke aandacht van onze specialisten. Om meer rendement uit uw website te halen wordt uw website eerst getaxeerd met onze SEO quickscan. Onze specialisten analyseren uw website op een aantal cruciale punten.

Meer omzet via de website Premium SEO

Voor middelgrote MKB bedrijven die meer aanvragen willen is dit ons beste pakket waarbij regelmatig actief naar de activiteit op uw website wordt gekeken. Naast dat er meer bezoeken op uw website gerealiseerd wordt, ontvangt u ook tips hoe deze tot meer aanvragen of aankopen te krijgen. Dit pakket is met name geschikt voor eigenaren van een webshop. Binnen dit pakket steken wij het maximale van onze tijd in support bij een vindbare website voor uw bedrijf.

Quickscan SEO website beoordeling

Laat uw huidige website taxeren! Met onze SEO quickscan analyseren wij uw website op een aantal cruciale punten. Indien u van ons een beoordeling wenst voordat wij actief aan de slag gaan is dit een goede eerste stap. U ontvangt een verslag met de bevindingen van onze specialisten en enkele tips met verbeterpunten die wij zelf als eerste zouden aanpakken. Vervolgens bepaalt u helemaal zelf welk vervolgtraject u met ons in wil. Van basis tot intensieve aandacht.